Kuvikset tarvikkeet

Tervetuloa Kuvikseen!

Kuvataidepiiri Sateenkaaressa lapsille ja nuorille opetetaan taiteen tekemisen erilaisia tekniikoita, tutustutaan moderniin taiteeseen sekä taidehistoriaan ja tehdään käden ja silmän yhteistyötä harjoittavia tehtäviä, joita sateenkaarelaiset voivat halutessaan harjoitella myös vapaa-aikanaan.

Silloin, kun Sateenkaaressa tutustutaan uusiin tekniikoihin tai kokeillaan jotain ainutkertaisempaa, käytettävät materiaalit tulevat kuvataidepiirin puolesta. Pyydämme kuitenkin vanhempia hankkimaan kuvataidepiiriin osallistuville lapsilleen perusvälineet ja –tarvikkeet Sateenkaaressa käytettäviksi. Näitä tarvikkeita voi säilyttää kuvataidepiirin käyttämissä tiloissa Rysässä.

Tarvittavia välineitä voi hankkia hiljalleen lukukauden aikana, niitä ei siis tarvitse olla heti aloitettaessa. Työkalupakki on kuitenkin tarpeen, sillä Rysässä on varsinkin talvisin hiiriä, jotka saattavat jyrsiä vesivärit ja kynät pilalle.

Siniset (1-luokkalaiset): A3-kokoinen akvarellilehtiö. (Halutessaan työkalupakki, jossa voi säilyttää kyniä yms.)

Punaiset (2-luokkalaiset): A3-kokoinen akvarellilehtiö ja A4-kokoinen piirustuslehtiö. (Halutessaan työkalupakki, jossa voi säilyttää kyniä yms.)

Lilat (3-4 -luokkalaiset): A3-kokoinen akvarellilehtiö ja A4-kokoinen piirustuslehtiö, työkalupakki, vesi- ja peitevärit, akvarellipuuvärit. (Halutessaan kuivapastelliliidut).

Vihreät (5-6 –luokkalaiset): Edellisten lisäksi kuivapastelliliidut (halutessaan myös fiksatiivi), tussit, (halutessaan omia piirustuskyniä, eri kovuusasteita; H/HB/B).

Oranssit (7-9 –luokkalaiset): Edellisten lisäksi akryylivärit, muita tarvikkeita omien mieltymysten mukaan.

Yhdistys | Kerhot | Sateenkaari | Muu toiminta | Kuvia | Kalenteri