Kuvataidepiiri Sateenkaari

Tule Kuvikseen!

Kuviksessa opetetaan erilaisia tekniikoita ja piirtämisen ja maalaamisen alkeita. Kuvataidepiiri eli Kuvis toimii harrastetila Rysässä Kirkonkulman koululla. Keväisin järjestetään näyttely, ja lisäksi kuvataidepiiriläisten töitä on joskus muulloinkin esillä kirjastossa. Kuvataidepiiri on tarkoitettu kaikille ala- ja yläastelaisille. Vuoden 2017 syyskaudella kukin ryhmä pääsee itse valitsemaan oman värinimensä.

Sateenkaaren syyslukukausi alkaa maanantaina 4.9.2016. Mukaan pääsee etukäteen ilmoittamattakin ja myös kesken kauden! Syyslukukautena 2017 pääteema on "Uutta vanhaan malliin". Kurkkaamme enemmän tai vähemmän muinaiseen aikaan ja toteutamme nykyaikaa vanhasta ideoiden. Uutuutena on vaihtoehto tavalliselle kuvikselle, eli iltakuvismuotoinen "Rakennusryhmä" heille, joita kiinnostaa kolmiulotteisen toteuttaminen enemmän kuin piirtäminen tai maalaaminen.

Kuvataidekerhon hinta on yhdeltä lukukaudelta (lukuvuosi=2xlukukausi) 40 € / lapsi, tai perhemaksuna 80 € / perhe. Rakennusryhmä on yksi kuvataidepiirin ryhmistä ja kuuluu saamaan hintaan: valita voi joko tavallisen kuviksen tai rakennusryhmän. Ohjaajana toimii Satu Karhumaa.

Lukujärjestys syyslukukausi 2017:

Rysään voi tulla tekemään läksyjä, jos koulu loppuu ennen kuvista. Tyhjille paikoille voidaan mielellään perustaa uusia ryhmiä, joten jos aikataulut eivät ole sopineet mutta mukaan tekisi mieli - ottakaa yhteyttä!

Klo ma ti ke to pe
13-14 VARAPVÄ Ykkösestä neloseen  VARAPVÄ
14-15 Ekaluokka ja ryhmään
haluavat iltisläiset
 
15-16 Yläkoulu  Kolmonen Vitosesta kutoseen  
16-17 
17-18 Rakennusryhmä

Ekaluokkalaisista neloseen ja rakennusryhmän kuvisaika on 1 h/viikko, vitosesta eteenpäin 1,5 tuntia.

Sateenkaaressa "en osaa" ei kuulu sanavarastoihin, jokainen osaa sen verran kuin osaa! Kokeilu on valttia, eikä esittävyys ole edellytys sykähdyttävyydelle!

Lisätiedot: Satu Karhumaa, humppila4h@hotmail.com / 045 1243 850.

Insta & blogi

Instagramissa löydät meidät nimellä humppilan4h_ja_kuvis eli Humppilan Neljähoo.

Sateenkaaren blogista voi seurata kuviksen projekteja ja muuta Humppilan 4h:n organisoimaa taidetoimintaa. Tämä jää vähitellen sivummalle instagramin helppouden ja nopeuden vuoksi.

Yhdistys | Kerhot | Sateenkaari | Muu toiminta | Kuvia | Kalenteri