Treeniskämppä ja bänditoiminta

Bänditoiminta

Bändittääkö, mutta puuttuu soittimet & paikka? Soitattaa, mutta treenikämpät ovat kiven alla ja kalliita? Ei huolta, 4H auttaa! Treeniaikoja voi varata seiskaluokkalaisista eläkeläisiin saakka!

Hinta on halpa - nuorten bändeiltä 30 € / hlö / vuosi ja aikuisilta (yli 25v.) 50 € / hlö / vuosi. Hinta sisältää 4H:n jäsenmaksun jäsenetuineen.

Kysy lisätietoja ja varaa aikasi: 045-1243 850 / Satu tai humppila4h@hotmail.com

Klo ma ti ke to pe
18-19 VARATTU  
19-20 VARATTU    
20-21   VARATTU       
21-22 
 

Treeniskämpän ja bänditoiminnan historiaa:

Humppilan 4H-yhdistys käynnisti syksyllä 2011 Vaijeriin MustaHelmi-hankkeen. Vaijeriin saneerattiin äänieristetty treenitila bändeille ja tilaan hankittiin uudet äänentoisto- ja soitinkamat. Kalustoon kuuluu mm. kitarat, basso, rummut, koskettimet, mikit jne. MustaHelmi on Leader-rahoitteinen nuorten kokonaisvaltainen kulttuurihanke, johon tärkeimpänä osana kuuluu juurikin treenikämppä, soitinkalusto sekä ohjaus nuorille musisoijille! Ensimmäisenä bändiohjaajana toimi Henna Mustaparta, hänen jälkeensä puikkoihin tarttui Markus Kaustell. 

Hankkeen päätyttyä vetovastuu siirtyi "bändikerho-ohjaaja" -nimikkeellä Tomi Pihlajamäelle vuodeksi (2013-14 lukuvuosi) ja Tomin muutettua opiskelujen myötä muualle, tehtävään siirtyi Janne.

Yhdistys | Kerhot | Sateenkaari | Muu toiminta | Kuvia | Kalenteri