Kerhotoiminta

Onko meillä kerhoja? No on!

Kaikki kerhot ovat tarkoitettu kaikille 6 vuotta täyttäneille (pl. ikähaarukan mainitsevat kerhot) Humppilan 4H:n jäsenille ja sellaiseksi haluaville. 4H:n jäsenillä (35€/vuosi /hlö tai 70 €/vuosi/useampi lapsi) on kerhoissa voimassa olema tapaturmavakuutus. Ellei halua 4H:n jäseneksi, voi myös maksaa kerhomaksun 35 €/vuosi./lapsi Samalla jäsen/kerhomaksulla kaikki kerhot!

Kerhoihin voi tulla mukaan myös kesken vuoden, eikä etukäteen ilmoittautumista tarvita. Poikkeuksen muodostavat kokkauskerhon ensimmäiset kerrat syksyn kauden alkaessa sekä uusien tullessa mukaan.

Ensimmäisellä kerralla tarvitaan mukaan vanhempien yhteystiedot, lapsen tiedot (nimi, syntymäaika) ja onko/liittyykö jäseneksi vai maksaako kerhomaksun.

Tonttukerho

Tonttuja, pukkeja, enkeleitä, askartelua, leikkejä ja pelejä. Joulu tulee pian! Rysässä perjantaisin 10.11., alkaen päättyen 15.12.2017. Klo 17-18.

Viimeisenä kertana pikkujoulut 17-18.30. Kerhoa ohjaa Viivi.

Kokkikerho

Kokkikerhossa kokataan eli valmistetaan erilaisia ruokia ja jälkiruokia ja leivotaan kerholaisten ikä ja taidot huomioiden. Kokkikerho kokoontuu parittomien viikkojen tiistaisin 12.9. alkaen klo 17.30-19. Kerhoa ohjaavat Viivi ja Satu.

Kokkikerhon luonteesta johtuen tarvikehankinnat ovat suuremmat kuin tavallisessa 4H-kerhossa. Tästä syystä perimme kerholaisilta maksua 2 € /kerhokerta. Maksulla hankitaan ruoka-aineita kerhon tarpeisiin. Ota mukaan oma esiliina. Kokoontumispaikkana on Humppilan yläasteen kotitalousluokka.

Meikit & kampaukset & muoti

1-6. luokkalaisille, Rysässä joka viikon maanantait 9.4. alkaen klo 17-18! Kerhoa ohjaavat Vilja & Senja. Omat meikit ja hiustarvikkeet mukaan!


Klikkaa kuva isommaksi

Yhdistys | Kerhot | Sateenkaari | Muu toiminta | Kuvia | Kalenteri